Workshop abstract schilderen

Leef u uit met verf! Laat al die strakke regels lekker los en geef uw creativiteit de ruimte!

 

 

De workshop abstract schilderen biedt u de mogelijkheid om op een ontspannen en leuke manier met schilderen bezig te zijn.

Als u al schildert, maar uw schilderijen altijd te precies en te gedetailleerd worden, dan is deze workshop geknipt voor u! Maar de workshop is vooral ook uitermate geschikt voor mensen die geen enkele ervaring hebben met tekenen of schilderen.

Het enige dat nodig is, is dat u er zin in heeft!

   

Tijdens de workshop leert u technieken om los en vrij van onderwerp te schilderen. Verder wordt aandacht besteed aan materiaalkeuze, vlakverdeling, kleurgebruik en ontwerp.

De workshop duurt een dag, van 10.00 tot ongeveer 17.00 uur, met een lunchpauze. Voor de lunch is gezorgd en uiteraard is er wat lekkers bij de koffie of thee. De workshop kan ook worden gevolgd tijdens 2 avonden, van 19.00 tot omstreeks 21.30 of 22.00 uur.

Materiaal zoals verf, oefenpapier en penselen is aanwezig. Wat u zelf nog moet meenemen zijn 1 of 2 canvassen of canvasboards van 30x40 of 40x50 cm, al naar gelang uw voorkeur. Canvassen en canvasboards kunt u kopen bij onder meer V&D en winkels voor kunstenaarsbenodigdheden.
In overleg kunt u ze ook bij mij bestellen. De kosten zijn afhankelijk van of u canvas of board wilt hebben en de maat daarvan. Wel graag uiterlijk 1 week vóór de workshop bestellen.

Data eerstvolgende workshops

• Zaterdag 6 april 2019
• Zaterdag 20 april 2019
• Zaterdag 3 mei 2019

Locatie
Maarssen/Maarssenbroek

Kosten
€ 55,- inclusief 21 % BTW en gebruik van genoemd materiaal, exclusief canvassen of canvasboards.