Cursussen en workshops

De creatieve weg organiseert diverse creatieve cursussen, workshops en arrangementen.
Er is voor ieder wat wils, of u nu wilt boetseren, schilderen of kennismaken met de eeuwenoude techniek van schilderen met was (encaustic). U kunt kiezen voor een arrangement van een aantal uren, een workshop van een dag of een cursus van meerdere lessen. Hieronder vindt u de verschillende mogelijkheden.

Zit datgene wat u zoekt er niet tussen? Wellicht heeft u iets te vieren (een verjaardag, een vrijgezellenfeest of jubileum) en wilt u dat op een creatieve manier doen? Wilt u het jaarlijkse verjaardagspartijtje voor uw kind eens helemaal anders doen? Of wilt u met uw bedrijf op een originele manier aan teambuilding werken of zoekt u gewoon een leuk bedrijfsuitje?
Er zijn altijd meer mogelijkheden en in overleg met u maak ik graag een voorstel op maat.

Neemt u gerust contact op en kijk ook onder Kinder(klei)partijtjes en Arrangementen.

Daarnaast geef ik ook cursussen en workshops bij het Cursusprojecten in Loosdrecht.

Voor alle cursussen, workshops en arrangementen van De creatieve weg gelden de volgende voorwaarden:

  • Na betaling is uw inschrijving definitief.
  • Uw betaling dient uiterlijk 1 week vóór aanvang van de cursus, workshop of het arrangement binnen te zijn.
  • Tot 1 week vóór aanvang van de cursus, workshop of het arrangement kunt u nog kosteloos annuleren. Bij later annuleren worden de kosten van speciaal voor u aangeschaft materiaal, eventuele locatie- of cateringkosten etc. aan u doorberekend. Uiteraard heeft u in dat geval recht op het voor u aangeschafte materiaal. Ook kan in overleg worden gekeken of u de cursus of workshop op een ander moment kunt volgen.
  • De data van de workshops zijn onder voorbehoud van voldoende inschrijvingen.

    Zie voor de voorwaarden van de diverse Volksuniversiteiten en Cursusprojecten de websites van de betreffende organisaties via de links hierboven.