Arrangementen

De creatieve weg verzorgt arrangementen voor particulieren en bedrijven voor diverse gelegenheden en settings. Denkt u bijvoorbeeld aan:

  • een bedrijfsuitje of jubileum
  • een teambuildingsessie of training
  • een verjaardag
  • een vrijgezellenfeest

Arrangementen bij de BraZZerie

In samenwerking met de BraZZerie Abrona in De Meern verzorgt de creatieve weg arrangementen waarbij u onder het genot van een hapje of drankje met een groep kunt schilderen of boetseren.

Restaurant de BraZZerie is gevestigd aan de rand van Leidsche Rijn, de Meern, in een prachtige monumentale boerderij met onder meer een mooie serre en een groot terras. In deze sfeervolle omgeving kunt u voor een prima prijs genieten van een heerlijke maaltijd.

 
 

Tijdens een lunch of een high tea of voorafgaand aan een diner, kunt u creatief aan de slag met een schilderarrangement of een keramiekarrangement.

Het schilderarrangement houdt in dat u samen met uw vrienden, familie of collega's één of meerdere schilderijen maakt met acrylverf.
U hoeft geen ervaring te hebben met schilderen. Waar het vooral om gaat is dat u samen plezier heeft.

En u zult zien: het resultaat is altijd leuk!

     

Het keramiekarrangement bestaat uit het maken van één of meerdere werkstukken van klei (boetseren), of het gezamenlijk beschilderen van bijvoorbeeld uw eigen mokken of een mooie grote schaal.

Uitgebreide informatie over de inhoud van deze arrangementen vindt u op www.brazzerieabrona.nl (onder "arrangementen"). Op deze site vindt u ook meer informatie over deze unieke locatie.
Uiteraard kunt u voor meer informatie ook contact opnemen met de creatieve weg.

Het is vanzelfsprekend ook mogelijk van een dergelijk arrangement te genieten op een andere, door uzelf gekozen locatie. Als u meer wilt weten, neemt u gerust contact op.

Creatief intermezzo voor bedrijven

Een creatief intermezzo is een verfrissende en originele manier om iets te vieren, maar zeker ook om kwaliteiten van mensen aan te boren. Zo is een middag abstract schilderen een uitstekende methode om te leren loslaten of eens buiten de gebruikelijke kaders te stappen. Samen een thema of vraagstuk uitwerken in klei, verf of papier is een prima manier om te leren samenwerken en elkaar op een andere manier te leren kennen. Denk bijvoorbeeld eens aan het gezamenlijk uitwerken van uw bedrijfsmissie. Een creatief intermezzo kan ook worden ingezet als katalysator tijdens een training of workshop om “de boel in beweging te zetten”.

Bovendien brengt een creatieve intermezzo bij mensen vaak kwaliteiten naar boven waarvan ze niet weten dat ze die hebben. Een gastoptreden op het toneel van uw eigen onvermoede talenten als het ware! Er komt een hoop creatieve energie vrij, die ook op andere vlakken kan worden aangewend.
En het is nog leuk om te doen ook!

Wellicht heeft u zelf ideeën maar wilt u hulp bij het vormgeven of coachen daarvan. Voor wat betreft de creatieve inhoud kunt al alvast wat inspiratie opdoen door te kijken bij "Cursussen en workshops", of hierboven bij Arrangementen bij de BraZZerie. Maar er is nog veel meer mogelijk. Graag maak ik in overleg met u een plan dat past bij uw wensen, uiteraard met passende locatie en desgewenst met culinaire verzorging. U krijgt niet alleen creatief maatwerk, maar ook een goede en prettige begeleiding op het gebied van coaching en didactiek. Neem contact op voor meer informatie.

Bedrijven en organisaties die reeds deelnamen aan een creatief arrangement:
  • ABN/Amrobank
  • Rabobank
  • COOP Supermarkt
  • Agis Automatisering
  • SBO De Keerkring